Interior luxos pentru Cadillac Escalade, creat de Carisma

Autor: ProMotor 09 oct. 2013 Tuning auto

Cine a zis că un SUV nu poate fi transformat într-un mijloc de deplasare care să debordeze de lux n-a auzit de Carisma Auto Design. Chiar dacă noul Cadillac Escalade a fost deja lansat, modelele din a treia generaţie nu sunt date la o parte aşa uşor.

Prezentul exemplu de conversie a fost destinat unui client afacerist din Orientul Mijlociu, lucru care confirmă încă o dată fapul că nu doar rapperii americani sunt fani ai masivulul SUV. Mai mult, omul de afaceri a optat şi pentru blindarea vehiculului până la nivelul B4, destinat să reziste unui atac cu gloanţe de tipul 44. Magnum.

Bine ascunse de geamurile ionizate, habitaclul modelului Escalade a fost complet reconstruit. Printre materialele folosite abundă pielea Connoly şi inserţiile de lemn, în special pe cele două fotolii cu comenzi electrice şi suport lombar.

Pasagerii au la dispoziţie un mini-frigider, un computer cu sistem de operare Windows 8 şi un ecran cu plasmă. Conform oficialilor Carisma Design, pentru crearea noului interior s-au folosit 75 de metri pătraţi de piele, 1 kilometru de cabluri, şi 600 de legături electrice, toate puse cap la cap pe durata a 700 de ore de muncă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide