Întoarcerea la alb-negru cu BMW M235i şi 3D Design

Cine a zis că vremurile când totul era în alb-negru au fost urâte? Din câte văd eu, nu e chiar aşa de rău să vezi lumea în doar două culori. Ce-i drept, însă, ai nevoie de puţin ajutor din partea japonezilor de la 3D Design.

Întoarcerea la alb-negru cu BMW M235i şi 3D Design Întoarcerea la alb-negru cu BMW M235i şi 3D Design

Mai ştii melodia aia „life in plastic, it’s fantastic”? Ei, bine, se pare că nu doar viaţa în plastic e fantastică, ci şi viaţa în alb-negru, aşa cum ne arată – într-un mod cât se poate e frumos – japonezii de la 3D Design pe cobaiul numit BMW M235i.

Şi, aşa cum am aflat deja din testul ProMotor cu minunea coupé a nemţilor din Bavaria, noul M235i e suficient de capabil să te binedispună la orice oră din zi sau din noapte. Doar că unii nu se mulţumesc cu ce are toată lumea, aşa că vor să îşi personalizeze maşinuţa.

Uite-aşa se învârte aerul pe aici: roată-roată-roată!

În acest caz, prin intermediul unui pachet aerodinamic care include un eleron discret din fibră de carbon amplasat pe capota portbagajului, o „buză” pentru spoilerul faţă, un difuzor de aer pentru spoilerul din spate şi un set de jante negre cu contur cromat.

Una peste alta, noi credem că îi stă bine lui M235i în haine decolorate. Tu ce crezi?

Găseşti mai multe poze în GALERIA FOTO a acestui material, evident

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.