IPE Exhaust îi dă (un altfel de) glas lui Lamborghini Huracán [VIDEO]

Pune-ţi căştile şi dă volumul mai tare, pentru că a venit timpul să auzi un Huracán care face gălăgie, în cel mai frumos mod posibil.

IPE Exhaust îi dă (un altfel de) glas lui Lamborghini Huracán [VIDEO] IPE Exhaust îi dă (un altfel de) glas lui Lamborghini Huracán [VIDEO]

În cazul în care nu îţi poţi da seama cât de mult contează sunetul - mai ales în cazul unui Huracán - atunci îţi recomand să te uiţi la clipul ăsta pe mute, iniţial. Kitul aerodinamic de la 1016 Industries şi roţile de la Ryft Design arată cât se poate de bine pe mezinul din Sant'Agata, însă magia începe atunci când îi auzi V10-le.

„Sistemul audio” a fost asigurat, în cazul acesta, de către băieţii de la IPE (Innotech Performance Exhaust). Audiţie plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.