Irmscher, specialistul Opel, tunează noul Opel Astra

Cu ocazia evenimentului dedicat tuningului, organizat la Bodensee, cei de la Irmscher, cunoscuţi ca specialişti Opel, au prezentat publicului versiunea lor despre cum ar trebui să arate noul Opel Astra cu adevărat tunat.

Irmscher, specialistul Opel, tunează noul Opel Astra Irmscher, specialistul Opel, tunează noul Opel Astra

Opel Astra by IrmscherIrmscher nu este la prima încercarede a prepara noul Opel Astra, însă kitul estetic prezentat anul trecut nu seridica la pretenţiile publicului pasionat. Aşa încât, cu ocaziaeventului de tuning de la Bodensee, Irmscher le-a făcut osurpriză celor care aşteptau un Astra cu mai multăpersonalitate.

Maşina este suficient de serios modificată faţă de un Astra de serie: spoilerul frontal primeşte unaccesoriu aerodinamic serios, grila este complet vopsită în negru,iar sigla Opel a disppărut. Spoilerul spate integrează un difuzor,iar evacuarea are acum două perechi de ieşiri rotunde, demare efect estetic.

Modificari estetice serioaseGarda la sol a fost redusă cu30 mm, iar jantele de până la 20", cu design special Irmscher, suntîncălţate cu pneuri 235/35. Numai bine pentru a putea pune la sol oputere mai mare a motorului turbo, de 1,6 litri, care acumdezvoltă 200 CP în loc de 181 CP, respectiv 295 Nm faţă de230 Nm modelul de serie.

Nu lipsesc din meniu nişte praguri laterale, dar şi un eleron pehayon. În plus, maşina mai beneficiază de nişte stickere înpartea mediană a caroseriei, iar pretenţioşii pot optachiar şi pentru finisarea capotei în două dungi late negre.

Interiorul este mai puţin personalizat, deşi logo-ul "Steinmetz"apare peste tot unde se poate. Se remarcă indicatorul care indicăschimbarea optimă a treptei de viteză, covoraşele personalizate sauornamentele din aluminiu polişat de pe bord.