Irmscher, specialistul Opel, tunează noul Opel Astra

Cu ocazia evenimentului dedicat tuningului, organizat la Bodensee, cei de la Irmscher, cunoscuţi ca specialişti Opel, au prezentat publicului versiunea lor despre cum ar trebui să arate noul Opel Astra cu adevărat tunat.

Irmscher, specialistul Opel, tunează noul Opel Astra Irmscher, specialistul Opel, tunează noul Opel Astra

Opel Astra by IrmscherIrmscher nu este la prima încercare de a prepara noul Opel Astra, însă kitul estetic prezentat anul trecut nu se ridica la pretenţiile publicului pasionat. Aşa încât, cu ocazia eventului de tuning de la Bodensee, Irmscher le-a făcut o surpriză celor care aşteptau un Astra cu mai multă personalitate.

Maşina este suficient de serios modificată faţă de un Astra de serie: spoilerul frontal primeşte un accesoriu aerodinamic serios, grila este complet vopsită în negru, iar sigla Opel a disppărut. Spoilerul spate integrează un difuzor, iar evacuarea are acum două perechi de ieşiri rotunde, de mare efect estetic.

Modificari estetice serioaseGarda la sol a fost redusă cu 30 mm, iar jantele de până la 20", cu design special Irmscher, sunt încălţate cu pneuri 235/35. Numai bine pentru a putea pune la sol o putere mai mare a motorului turbo, de 1,6 litri, care acum dezvoltă 200 CP în loc de 181 CP, respectiv 295 Nm faţă de 230 Nm modelul de serie.

Nu lipsesc din meniu nişte praguri laterale, dar şi un eleron pe hayon. În plus, maşina mai beneficiază de nişte stickere în partea mediană a caroseriei, iar pretenţioşii pot opta chiar şi pentru finisarea capotei în două dungi late negre.

Interiorul este mai puţin personalizat, deşi logo-ul "Steinmetz" apare peste tot unde se poate. Se remarcă indicatorul care indică schimbarea optimă a treptei de viteză, covoraşele personalizate sau ornamentele din aluminiu polişat de pe bord.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.