Kit Aero pentru Chevrolet Corvette C6, de la Supervettes

Pentru cei care încă mai păstrează în suflet şi în garaje generaţia a şasea Chevrolet Corvette, tunerii de la Supervettes au pregătit un kit aerodinamic de caroserie care transformă radical aspectul sportivei americane.

Kit Aero pentru Chevrolet Corvette C6, de la Supervettes Kit Aero pentru Chevrolet Corvette C6, de la Supervettes

Şi când spunem radical, spunem aproape identic cu cel al actualei generaţii, Chevrolet Corvette C7 Stingray. Doar că o idee sau două mai agresiv.

Cu nume de cod SV8.R C7, kitul aftermarket este realizat din fibră de carbon şi Kevlar, oferă şi un nou set de jante de aliaj încălţate cu anvelope de performanţă, iar asta nu e totul.

Evacuările finale au fost redesenate iar stopurile spate au primit LED-uri pentru un plus de efect şi pentru a amplificat imaginea puternică a legendarului model. 

Punctul nevralgic este însă preţul, cotat la 59.995 de dolari, însă trei comenzi au fost deja onorate de către cei de la Supervettes, semn că banii nu sunt o problemă când vine vorba de maşina de suflet.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.