Kit aero pentru Porsche Macan, de la TopCar

Porsche Macan nici nu s-a lansat bine, că a şi intrat pe mâna ruşilor. În sensul bun al cuvântului, pentru că tunerii de la TopCar au dezvoltat un kit de caroserie aftermarket pentru crossover-ul german.

Kit aero pentru Porsche Macan, de la TopCar Kit aero pentru Porsche Macan, de la TopCar

Cei de la TopCar probabil ard de nerăbdare să-şi pună amprenta pe noul lansat Porsche Macan, aşa că pentru a îndulci aşteptarea, s-au pus pe treabă şi au creat un kit aerodinamic care să se muleze pe caroseria celui mai nou membru al familiei Porsche.

Şi ca orice pachet de tuning exterior care se respectă, cel propus de TopCar vine cu o grilă frontală redesenată mai agresiv, aripi laterale mai agresive şi două evacuări finale duble.

Kitul este realizat din fibră de carbon, iar ca să dovedească faptul că nu e o glumă, tunerii oferă şi preţul pentru acesta. Astfel, preţul de pornire al kitului este de 14.620 de euro, iar versiunea vopsită ajunge la 18.270 de euro. În plus, jantele din aliaj oferite la pachet cu kitul de caroserie vor fi furnizate de ADV.1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.