Kit de lăţire pentru BMW Seria 1 de la Prior Design

Germanii de la Prior Design au creat un kit de tuning pentru BMW Seria 1 care lăţeşte maşina şi o face să arate (aproape) ca un 1M.

Kit de lăţire pentru BMW Seria 1 de la Prior Design Kit de lăţire pentru BMW Seria 1 de la Prior Design

Prior Design, casa de tuning germană specializată în modificarea modelelor BMW, Mercedes-Benz şi Audi, a lansat un kit de tuning pentru cel mai mic model al bavarezilor de la BMW: Seria 1.

Pachetul de tuning are scopul de a lăţi caroseria maşinii şi include bare de protecţie faţă-spate redesenate, praguri laterale noi, aripi faţă mai late şi  extensii pentru aripile din spate.

Cei de la Prior Design spun că acest kit poate fi montat pe variantele de caroserie coupe sau cabrio ale Seriei 1, cu excepţia modelului 1M, care e oricum mai lat decât un Seria 1 de bază.

Conform site-ului casei de tuning, preţul acestui kit este de 2.999 de euro. În plus, Prior Design mai oferă un eleron pentru capota portbagajului pentru 299 de euro.

Ce părere aveţi despre creaţia celor de la Prior Design?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.