Kit de tuning pentru BMW M6, de la Prior Design

Ca şi cum ar mai fi fost nevoie de îmbunătăţiri, cei de la Prior Design au conceput un kit de tuning pentru BMW M6 care din punct de vedere vizual duce sportiva bavareză în zona Need for Speed.

Kit de tuning pentru BMW M6, de la Prior Design Kit de tuning pentru BMW M6, de la Prior Design

Conform Prior Design, kitul de tuning este încă în stadiul de dezvoltare, însă aceştia au publicat o serie de imagini cu kitul botezat PD6XX.

Aşadar, la exterior, acesta vine cu un spoiler faţă şi mai agresiv decât cel standard, o caroserie mai lată şi multe elemente din fibră de carbon. Capota este acum ventilată, pragurile laterale au fost şi ele redesenate iar arcurile adăpostesc acum roţi cu jante late, iar pe capota portbagajului şi-a găsit locul un spoiler impunător.

La interior modificările sunt subtile, şi tin mai mult de finisaje şi embleme noi. Deocamdată nu sunt informaţii despre modificări ale performanţelor, aşa că maşina rămâne cel puţin pentru moment în configuraţia stock, cu un motor V8 de 4,4 l ce dezvoltă 560 CP şi un cuplu maxim de 680 Nm. În traducere, M6 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde iar sprintul poate continua până la viteza maximă limitată la 250 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.