Kit de tuning pentru Ferrari F12berlinetta, de la DMC

Nu se întâmplă să vezi în fiecare zi un Ferrari modificat, dar când o faci, aproape sigur nemţii de la DMC şi-au băgat coada şi au modificat exotica prin punctele esenţiale.

Kit de tuning pentru Ferrari F12berlinetta, de la DMC Kit de tuning pentru Ferrari F12berlinetta, de la DMC

Prin punctele esenţiale înţelegem designul dar şi performanţele maşinii, fie ele chiar şi într-o măsură destul de mică. Astfel, tunerii de la DMC s-au gândit şi la un nume prin care să atragă o clientelă orientală, aşa că au numit pachetul de tuning Middle East Edition.

Printre piesele de rezistenţă ale pachetului se numără vopseaua galben-mat dublată de dunga neagă care străbate exotica italiană din vârful capotei până în difuzorul dintre cele două evacuări finale duble.

Pentru o imagine şi mai pregnantă, supercarul a primit şi un set de jante de aliaj precum şi elemente decorative de caroserie care anunţă o creştere timidă de putere de 24 CP, până la cota de754 CP, graţie sistemului de evacuare din titaniu.

În România, Ferrari F12berlinetta a fost lansat în luna februarie a acestui an, în cadrul unui eveniment găzduit de reprezentanţa oficială din Otopeni, în prezenţa pilotului de Formula 1 Giancarlo Fisichella.

Ce părere aveţi de creaţia germanilor şi ce notă îi acordaţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.