Kitsch-tuning pentru prinţese şi mirese: limuzina-caleaşcă de vis… sau de coşmar

Autor: Andrei Ştirbu 12 iun. 2014 Tuning auto

Aproape orice fetiţă visează ca, în ziua măritişului, să fie prinţesă – cred că acesta e adevăratul motiv pentru care rochiile de nuntă sunt albe şi ar trebui să dea impresia că mireasa e un personaj de poveste (eventual chiar Albă ca Zăpada).

Pentru ruşii de la Exclusive Limo povestea nu ar trebui să se limiteze aici. Aşa încât au imaginat şi un mijloc de transport total diferit de limuzinele devenite deja banale. Adică o limuzină-şaretă, care combină aspectul unei caleşti de vis cu o maşină destul de originală la vremea ei, Chrysler PT Cruiser.

Pentru unii, probabil creaţia ruşilor este lăudabilă şi satisface nevoia de a ieşi cât mai mult în evidenţă în această zi foarte importantă, a nunţii. Mai ales că interiorul e gândit aproape princiar, ambianţa schimbându-se datorită luminilor LED în diverse culori, efectul fiind potenţat de multiplele oglinzi.

Pentru alţii, însă, 1+1 cam dă cu rest… Şi asta deoarece maşina de faţă pare mai degrabă potrivită unui alt fel de procesiune, pentru care ar trebui să fie vopsită în negru. Cu alte cuvinte, ”love it or hate it”. Noi v-am arătat-o, vouă nu vă rămâne decât să ne spuneţi dacă vă place sau nu.

Sursa: Exclusive Limo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide