Lambo Aventador de Kuweit, o FOTOGALERIE verde-n faţă!

Cum mulţi ar putea ridica din umeri când se vorbeşte despre nuanţa de vopsea Verde Ithaca, ne-am propus să vă familiarizăm cu termenul. Aşa că am găsit un supercar. Verde.

Lambo Aventador de Kuweit, o FOTOGALERIE verde-n faţă! Lambo Aventador de Kuweit, o FOTOGALERIE verde-n faţă!

Cu această ocazie, am dori să realizăm şi un sondaj. Cum cei de la Lamborghini nu şi-au declarat o culoare oficială, ne-am gândit să vedem ce culori sunt cel mai bine cotate pe caroseriile taurilor din Sant'Agata Bolognese (şi nu, auriul cromat folosit de arabi nu se pune).

Deocamdată vă lăsăm în compania acestui monstru Aventador verde care se odihneşte pe un set de jante PUR RS05 şi îşi afişează semeţ componentele din fibră de carbon.

Revenind la întrebarea noastră, ce culoare ar trebui aleasă drept culoare oficială a supermaşinilor Lamborghini?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.