Lambo tuning aşa cum nu credem că ai mai văzut până acum

Cu toate că nu e ca şi cum cu un Lamborghini (indiferent de model, an sau culoare) ai putea trece neobservat, însă exponatele pe care le vei vedea aici îţi vor rămâne puternic întipărite în memorie - mai ales dacă-ţi vei fi dorit să le uiţi.

Lambo tuning aşa cum nu credem că ai mai văzut până acum Lambo tuning aşa cum nu credem că ai mai văzut până acum

Ultima dată când am văzut un Lamborghini ne aflam la la Geneva, într-o parcare a unui hotel. Era un Aventador LP700-4 galben, cu numere de Italia. Se întâmpla pe data de 3 martie 2014, (ora locală aproximativă 16:00). Afară era cea mai urâtă zi de primăvară pe care s-o fi văzut anul acesta.

 

Dacă te întrebi ce caută o Insignia de România lângă un Aventador de Italia...

Da, cam aşa se imprimă amintirea momentelor când Lamborghini se intersectează cu viaţa ta plictisitoare. Sunt convins că şi tu îţi aminteşti ziua când ai văzut ultima dată un Lamborghini. Acum, în legătură cu ceea ce vei vedea mai jos nu putem să excludem riscul de a fi traumatizat de imagini. În plus, dacă eşti hiperstimulat de lumini puternice, ţi-am recomanda să tratezi clipul de mai jos cu seriozitate. 

În mod clar, esteticul auto tradiţional japonez nu poate fi confundat cu niciun altul. Aşa că n-o să zic că e frumos sau că e urât. Am să te las, în schimb, cu TOP 10 cele mai spectaculoase kit-uri de tuning pentru Lamborghini Aventador.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.