Lamborghini Aventador primeşte un pic de atenţie de la Rowen

Rowen s-a gândit să intervină în esteticul supercarului italian suficient de mult încât să schimbe ceva, dar suficient de puţin încât să nu strice nimic. Decide tu dacă le-a ieşit.

Lamborghini Aventador primeşte un pic de atenţie de la Rowen Lamborghini Aventador primeşte un pic de atenţie de la Rowen

Japonezii de la Rowen au un portofoliu cât se poate de bogat, de la operaţii plastice pentru modelele autohtone până la intervenţii pe „exotice” din Italia, Germania sau Statele Unite ale Americii. 

Iar în portofoliul lor a fost adăugat de curând şi un exemplar Aventador LP700-4, modificat subtil şi cu gust. Vei găsi modificări subtile în partea frontală şi în cele laterale ale supercarului (suficient de subtile încât să te întrebi ce anume e schimbat la ele) şi un pic mai multă lucrătură în partea din spate, unde Aventadorul a primit un nou difuzor de aer în spoilerul spate şi un sistem de evacuare Heatblue, care poartă semnătura Rowen. 

Şi nici jantele aurii n-au cum să-ţi scape din vedere, evident. Să ne întoarcem un pic la Heatblue şi să-l auzim în desfăşurare. Galeria de mai sus îţi stă, de asemenea, la dispoziţie. Tu ţi-ai prefera Aventadorul stock sau mai exclusivist?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.