Land Rover Defender primeşte un interior de lux de la Carisma Auto Design

Bătrânul Land Rover Defender e cunoscut pentru robusteţe şi capabilităţi în offroad, dar şi pentru interiorul său destul de auster. Ei, bine, cei de la Carisma Auto Design şi-au pus în gând să transforme Defenderul într-o veritabilă limuzină care poate merge (aproape) oriunde.

Land Rover Defender primeşte un interior de lux de la Carisma Auto Design Land Rover Defender primeşte un interior de lux de la Carisma Auto Design

Land Rover Defender se produce, mai mult sau mai puţin în aceeaşi formă, din 1948, aşa că titulatura de „bătrân” poate fi aplicată cu succes în acest caz. Astfel, la o maşină care îşi trage rădăcinile dintr-o utilitară postbelică nu prea te poţi aştepta la un confort ieşit din comun sau la un interior luxos.

Doar că britanicii de la Carisma Auto Design au scăpat de interiorul auster din Defender şi au creat un fel de limuzină cu tracţiune cu tracţiune integrală, care poate merge (aproape) oriunde, în timp ce pasagerii se lăfăiesc în fotolii îmbrăcate în piele albă.

Pe lângă tapiseria din piele, bătrânul offroader englez a primit două monitoare, câte unul pentru cele două spătare ale scaunelor din faţă, un sistem multimedia Bang & Olufsen şi un frigider în care oligarhii ruşi îşi pot ţine şampania pe care o beau după o rundă de vânătoare.

Cum vi se pare creaţia celor de la Carisma Auto Design?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.