Lorinser ne prezintă noul Mercedes Benz CLS

Chiar dacă Mercedes încă nu a prezentat oficial noul CLS, iată că cei de la Lorinser îşi permit luxul de a ne prezenta o imagine teaser cu ceea ce pare a fi, primul tuning al modelului german, încă nelansat.

Lorinser ne prezintă noul Mercedes Benz CLS Lorinser ne prezintă noul Mercedes Benz CLS

Mercedes CLS Shooting Brake reprezintă unpreview foarte bun al noii generaţii CLS, şi poate de aceeaMercedes a considerat că mai poate să întârzie cu prezentareaoficială. Cu toate acestea, noul Mercedes CLS a fost deja surprins în timpulsesiunii foto, astfel încât surprizele acum nu mai pot fi decâtde ordin tehnic. Din punct de vedere estetic, imaginea noului CLSeste deja formată.

Ce părere aveţi însă de un tuning? Poate părea ciudat, însăLorinser ne propune o schiţă cu un tuning al noului Mercedes CLS,model neprezentat încă oficial. Dacă Lorinser s-a inspirat dinpozele oficiale furnizate anticipat de cei de la Mercedes sau doardin imaginile la care am avut cu toţii acces până acum, nu ştim.Însă putem observa din prima imagine modificări masive, la nivelulspoilerului faţă, cu o capotă agresivă şi o grilă faţă pemăsură.

Având în vedere stadiul avansat de desen, nu ar fi exclus căvedem un Mercedes Benz SLS by Lorinser chiar odată cu lansareaoficială a modelului german, la Salonul Auto de la Paris dintoamnă.