Lorinser ne prezintă noul Mercedes Benz CLS

Chiar dacă Mercedes încă nu a prezentat oficial noul CLS, iată că cei de la Lorinser îşi permit luxul de a ne prezenta o imagine teaser cu ceea ce pare a fi, primul tuning al modelului german, încă nelansat.

Lorinser ne prezintă noul Mercedes Benz CLS Lorinser ne prezintă noul Mercedes Benz CLS

Mercedes CLS Shooting Brake reprezintă un preview foarte bun al noii generaţii CLS, şi poate de aceea Mercedes a considerat că mai poate să întârzie cu prezentarea oficială. Cu toate acestea, noul Mercedes CLS a fost deja surprins în timpul sesiunii foto, astfel încât surprizele acum nu mai pot fi decât de ordin tehnic. Din punct de vedere estetic, imaginea noului CLS este deja formată.

Ce părere aveţi însă de un tuning? Poate părea ciudat, însă Lorinser ne propune o schiţă cu un tuning al noului Mercedes CLS, model neprezentat încă oficial. Dacă Lorinser s-a inspirat din pozele oficiale furnizate anticipat de cei de la Mercedes sau doar din imaginile la care am avut cu toţii acces până acum, nu ştim. Însă putem observa din prima imagine modificări masive, la nivelul spoilerului faţă, cu o capotă agresivă şi o grilă faţă pe măsură.

Având în vedere stadiul avansat de desen, nu ar fi exclus că vedem un Mercedes Benz SLS by Lorinser chiar odată cu lansarea oficială a modelului german, la Salonul Auto de la Paris din toamnă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.