Mai multă putere pentru noul Volkswagen Passat, de la B&B

În cazul în care crezi că noul Volkswagen Passat 2.0 TDI BiTDI nu are suficientă putere, poţi să apelezi la cei de la B&B Automobiltechnik ca să ajungi la o valoare care îţi face pe plac.

Mai multă putere pentru noul Volkswagen Passat, de la B&B Mai multă putere pentru noul Volkswagen Passat, de la B&B

Volkswagen Passat B8 are, printre alte motorizări disponibile, şi un diesel biturbo de 2,0 litri care dezvoltă 240 CP şi 500 Nm. Pentru multă lume, acest propulsor va fi mai mult decât suficient, dar ştii şi tu că există unele persoane care vor să iasă tot timpul în evidenţă. Pentru ei există studioul de tuning B&B Automobiltechnik.

Mai exact, cei de la B&B au făcut (deja) două pachete de tuning care pot să ridice puterea motorului diesel până la 300 CP. Primul pachet duce valoarea cailor-putere până la 275, iar cea a cuplului până la 570 Nm, costul fiind de 1.300 de euro.

Al doilea pachet implică mărirea presiunii în turbocompresor, remaparea ECU-ului, modificarea sistemului de admisie şi instalarea unui nou sistem de evacuare din oţel inoxidabil. După ce s-au făcut toate acestea, portofelul tău e mai uşor cu 3.950 de euro, iar Passatul tău va avea 300 CP şi 630 Nm.

Cu transmisia automată cu şapte trepte DSG, sprintul de la zero până la 100 km/h e mai rapid cu 0,8 secunde faţă de valoarea originală de 6,3 secunde, ceea ce nu e rău deloc dacă ne întrebi pe noi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.