Manhart Racing modifică noul BMW M5

Tunerul german, Manhart Racing crede că cei 560 CP ai noului BMW M5 nu sunt suficienţi şi oferă trei pachete menite să îmbunătăţească performanţele V8-ului de sub capota modelului bavarez.

Manhart Racing modifică noul BMW M5 Manhart Racing modifică noul BMW M5

Manhart Racing a prezentat recent noul MH5 S bi-turbo, ce are la bază sedanul bavarez de performanţă, BMW M5. Tunerul german nu a intervenit prea mult asupra design-ului exterior, singura modificare fiind jantele de 20 de inch pe faţă şi 21 de inch pe spate.

Jantele au dimensiunile de 20 inch pe faţă şi 21 inch pe spate

Primul pachet oferă o creştere performanşelor propulsorului V8 de 4,4 litri de la 560 CP la 624 CP şi a cuplului motor de la 680 Nm la 780 Nm. În caz că nici aceste cifre nu sunt de ajuns, Manhart Racing va oferi în viitorul apropiat încă doua pachete care vor aduce modificări asupra turbocompresoarelor, sistemului de evacuare şi a colectorului de evacuare. Acestea vor creşte puterea motorului la 661 CP, respectiv 725 CP.

Pentru o manevrabilitate la acelaşi nivel cu performanţele motorului, tunerul german oferă o suspensie coilover reglabilă ce scade garda la sol a sedanului cu 35 mm pe faţă şi 30 mm pe spate.

Designul exterior nu a fost modificat

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.