Mansory îşi face de cap cu Mercedes-Benz G63 6×6

Autor: Andrei Ştirbu 22 mai 2014 Tuning auto

În ciuda înfăţişării deloc elegante a lui G63 6×6 (şi a unei etichete de preţ, fără TVA, de aproape 400.000 €), mulţi oligarhi ruşi şi mulţi şeici arabi s-au arătat nespus de încântaţi de maşinăria celor de la Mercedes-Benz. 

Iar Mansory s-a gândit că n-ar strica să ofere câteva sugestii de individualizare a lui G63 6×6. Pick-up-ul extrem de la Mercedes-Benz n-a fost făcut să fie frumos, ci doar extrem, aşa că modificările estetice prin care l-au trecut cei de la Mansory nu au cum să-l facă mai urât. 

Adevăratele delicii pentru clienţi se găsesc la interior, unde G63 6×6 poate dispune de inserţii de fibră de carbon sau de lemn şi de „cea mai bună şi mai perfectă piele”, în combinaţie cu Alcantara. Din păcate, fix poze cu interiorul nu avem. Deocamdată.

Pe lângă exclusivităţile de ordin estetic vin şi modificările tehnice, care au crescut puterea V8-ului twin-turbo de 5,5 litri de la 544 de cai-putere şi 758 Newtoni-metru la nu mai puţin de 840 CP şi 1.000 Nm (cuplul motor fiind limitat electronic).

 

Sursa: Mansory

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide