Mansory îşi face de cap cu Mercedes-Benz G63 6x6

E greu să-ţi imaginezi cum anume ai putea să mai modifici o maşină care pare creată pentru Zombie Apocalypse. Mansory s-a gândit să accepte provocarea şi a venit cu asta...

Mansory îşi face de cap cu Mercedes-Benz G63 6x6 Mansory îşi face de cap cu Mercedes-Benz G63 6x6

În ciuda înfăţişării deloc elegante a lui G63 6x6 (şi a unei etichete de preţ, fără TVA, de aproape 400.000 €), mulţi oligarhi ruşi şi mulţi şeici arabi s-au arătat nespus de încântaţi de maşinăria celor de la Mercedes-Benz. 

Iar Mansory s-a gândit că n-ar strica să ofere câteva sugestii de individualizare a lui G63 6x6. Pick-up-ul extrem de la Mercedes-Benz n-a fost făcut să fie frumos, ci doar extrem, aşa că modificările estetice prin care l-au trecut cei de la Mansory nu au cum să-l facă mai urât. 

Adevăratele delicii pentru clienţi se găsesc la interior, unde G63 6x6 poate dispune de inserţii de fibră de carbon sau de lemn şi de „cea mai bună şi mai perfectă piele”, în combinaţie cu Alcantara. Din păcate, fix poze cu interiorul nu avem. Deocamdată.

Pe lângă exclusivităţile de ordin estetic vin şi modificările tehnice, care au crescut puterea V8-ului twin-turbo de 5,5 litri de la 544 de cai-putere şi 758 Newtoni-metru la nu mai puţin de 840 CP şi 1.000 Nm (cuplul motor fiind limitat electronic).

 

Sursa: Mansory

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.