Mansory prezintă Sahara Edition pentru Mercedes-Benz G63 AMG

Mansory se pune pe treabă şi lucrează la un G63 AMG, pe care-l transformă în vehiculul ăla militar de stradă pe care ţi-l doreai.

Mansory prezintă Sahara Edition pentru Mercedes-Benz G63 AMG Mansory prezintă Sahara Edition pentru Mercedes-Benz G63 AMG

Nu trebuie neapărat să ai programate călătorii (sau să locuieşti) în Sahara pentru a avea nevoie de acest G63 AMG de la Mansory. S-ar putea să ai nevoie de acest G63 AMG Sahara Edition pentru că arată fix ca un vehicul militar, însă te încântă cu toate deliciile pe care Mercedes-Benz vrea să te alinte. Şi ai nevoie de bani, probabil. 

Pe lângă ceea ce vezi - adică un munte de maşină, vopsită în verde camuflaj -, Mansory s-a ocupat şi de ceea ce se află sub capota umflată: V8-ul de 5,5 litri a primit un upgrade de la 544 CP şi 760 Nm la 840 CP şi 1.002 Nm. Suficient cât să reconfigurezi amplasarea dunelor din Sahara, practic. 

Ne întrebăm, însă, câţi dintre voi ar opta pentru un Sahara Edition în locul unui G63 AMG 6x6? Sau a unui G500 4x4²?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.