McLaren P1 primeşte un kit de tuning de la GSC

McLaren P1 face parte dintr-o nouă generaţie de hipermaşini. O generaţie care cu greu poate fi îmbunătăţită, mai ales pentru că producătorii care s-au gândit la astfel de bijuterii tehnologice au în spate o experienţă bogată în sporturile cu motor. Dar ştii cum se spune: speranţa moare ultima, aşa că cei de la German Special Customs vor încerca să îmbunătăţească racheta pe patru roţi numită McLaren P1.

McLaren P1 primeşte un kit de tuning de la GSC McLaren P1 primeşte un kit de tuning de la GSC

Studioul de tuning German Special Customs (GSC) vrea să creeze un kit de tuning pentru McLaren P1. E uşor de zis, dar greu de făcut. De ce? Pentru că P1 a fost dezvoltat de o echipă care are în spate ani buni de experienţă în tehnologii pentru Formula 1, iar GSC e o mică firmă de tuning din Chemnitz, Germania.

Chiar şi aşa, nemţii speră că vor reuşit, la un moment dat, să scoată pe piaţă un pachet de îmbunătăţiri pentru hipermaşina britanică. Asta dacă vor găsi vreun client, fiindcă doar 375 de exemplare vor fi produse de compania din Woking.

Nu arată prea rău. Rămâne de văzut dacă o să devină realitate

Visul celor de la GSC se numeşte Night Glow şi s-a materializat sub forma unui concept virtual deocamdată. Dacă va ajunge realitate, acest kit va include un nou spoiler frontal, un eleron imens în partea din spate şi o priză de aer pe plafon. Mai mult, germanii speră că vor reuşi să ridice puterea maximă de la 903 CP la peste 1.000 CP.  Baftă!

Vouă cum vi se pare ideea celor de la German Special Customs?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.