Mercedes-Benz E-Class facelift, transformat în limuzină cu 6 uşi

Şase uşi, şase metri lungime şi şapte locuri cât se poate de confortabile. Cam aşa ar putea fi descrisă cea mai nouă creaţie a nemţilor de la Binz. Detalii în continuare.

Mercedes-Benz E-Class facelift, transformat în limuzină cu 6 uşi Mercedes-Benz E-Class facelift, transformat în limuzină cu 6 uşi

Germanii de la Binz sunt cunoscuţi în toată lumea pentru serviciile lor de modificare a modelelor de serie Mercedes-Benz. Gândeşte-te la dubele Vito din dotarea Poliţiei Române, la ambulanţele de la SMURD sau la dricurile bazate pe E-Class.

Aşa că a fost doar o chestiune de timp până când cei de la Binz au pus mâna pe un Mercedes-Benz E-Class facelift şi au făcut din el o limuzină cu şase uşi, aşa cum ştiu ei mai bine.

E lungă cât o zi de post

Astfel, lungimea sedanului german a fost mărită până aproape de şase metri, în vreme ce numărul de locuri din interior a crescut de la cinci la şapte, prin adăugarea a două fotolii în mijlocul maşinii. Totodată, acoperişul metalic a fost înlocuit, în mare parte, cu un geam imens, care sporeşte senzaţia de spaţiu în interior.

Cinematograf, nu alta!

Este, dacă vrei, un fel de autobuz compact.

Ai ceva de spus? Comentează mai jos!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.