Mercedes-Benz G55 AMG by Aka Eurosport. Mai forţos şi mai arătos.

Autor: Adrian Mihălţianu 23 mai 2013 Tuning auto

La baza acestui tuning stă un Mercedes-Benz G55 AMG care, in urma modificărilor suferite, se poate lăuda cu o putere mai mare dar şi cu un aspect mai sportiv şi mai agresiv. Aşadar, dacă vorbim de aspectul exterior, acesta a fost imbunătăţit prin montarea unui body-kit care include, pe lângâ noile spoilere, şi o serie de accesorii cu LED-uri şi elemente din fibră de carbon.

Pentru a-i accentua aspectul sportiv, garda la sol a fost coborâtă cu 40 mm, prin montarea unui nou sistem de suspenii custom made, marca Lowering Springs. Kit-ul exterior echipează noul G-Class şi cu jante Montana de 23 inchi, care vin incălţate cu anvelope Toyo.

In interior, specialiştii de la Aka Eurosport propun o tapiţerie din piele portocalie, care acoperă aproape in totalitate habitaclul lui G-Class, şi care se asortează perfect cu exteriorul. Nu lipsesc accesoriile din fibră de carbon, pedalierul din aluminiu şi sistemul audio performant, echipat cu difuzoare Audioson.

La nivel tehnic, propulsorul V8 de 5.5 litri se prezintă cu câteva imbunătăţiri, ce măresc puterea unităţii pe benzină de la 507 CP la 567 CP. Dar pentru a putea opri această „herghelie de cai”, a fost nevoie de montarea unor etriere Brembo, cu câte 8 pistonaşe pe faţă şi 4 pe spate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide