Mercedes-Benz GL primeşte modificări de la Larte Design

Larte Design este convins că lui Mercedes-Benz GL, în ciuda staturii enorme, îi lipseşte atitudinea. Aşa că au rezolvat ei problema...

Mercedes-Benz GL primeşte modificări de la Larte Design Mercedes-Benz GL primeşte modificări de la Larte Design

Ruşii de la atelierul Larte Design şi-au făcut un renume prin a modela esteticul exponenţilor mari din industria auto, având o predilecţie pentru modelele cu gabarit. La capitolul acesta, GL este unul dintre exemplele pe care nu poţi să le ratezi. 

Denumit Black Crystal, GL-ul băieţilor de la Larte primeşte un kit exterior hilar de agresiv, care include aripi embosate, ornamente bogate, bloc optic spate à la Formula 1 şi jante cu diametru de 22 de inci.

Mercedes-Benz GL-Class. Big Boy

Ca dotare opţională, Larte Design îţi oferă cristale Swarovski în formă de craniu. Nu ştim unde ar veni acestea montate, nouă ni se pare înfricoşător acest GL chiar şi fără cranii. Şi nu neapărat în sensul bun.

Însă, cu siguranţă, astfel de gusturi nu se discută. În timp ce unii (noi, spre exemplu) aşteaptă cu interes versiunea Maybach a insulei-de-lux-pe-roţi GL, alţii preferă să şocheze cu astfel de prezenţe. Noi îţi lăsăm o galerie foto la îndemână şi te lăsăm să decizi singur ce ţi-ar plăcea mai mult să vezi în garaj.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.