Mercedes-Benz S-Class Coupé, restilizat frumos de Wald International

Wald International este un exemplu de reuşită prin perseverenţă. Iar S-Class Coupé este un exemplu de frumuseţe răpitoare. Iar rezultatul acestui mix este desăvârşit.

Mercedes-Benz S-Class Coupé, restilizat frumos de Wald International Mercedes-Benz S-Class Coupé, restilizat frumos de Wald International

Pentru cei care nu au mai auzit de Wald International - este un atelier de tuning din Japonia care s-a remarcat, iniţial, prin proiecte încadrate la categoria „Aşa nu”. Cu mult curaj şi multă încredere, aceştia îşi găseau victime din înalta societate (a se citi maşini premium / de lux) pe care îşi exersau măiestria. Sincer, n-aş încuraja pe nimeni să le verifice proiectele de acum patru-cinci ani.

Însă, ÎNSĂ... prin exerciţiu se poate perfecţiona orice. Acum, nu ştim cum ai putea să urâţeşti un S-Class Coupé, dar nici nu ne-am dori să aflăm. Cert este că Wald a început să aplice retuşuri uşoare şi a renunţat să încarce cu aplomb esteticul unei maşini.

Pe partea tehnică nu există nicio ofertă deocamdată de la ei, aşa că lucrarea se rezumă la pachetele estetice din fibră de carbon sau FRP (Fiber Reinforced Plastic) - alcătuite din spoiler faţă, praguri laterale, spoiler spate şi eleron.

Aveţi idee ce model de jante are?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.