Mercedes-Benz S-Class, transformat într-un pickup

Te miră faptul că Mercedes-Benz consideră o intrare pe piaţa utilitarelor? Chestia asta s-a mai întâmplat, acum câţiva zeci de ani. Cu un S-Class...

Mercedes-Benz S-Class, transformat într-un pickup Mercedes-Benz S-Class, transformat într-un pickup

Streetside Classics - un dealer din Atlanta - pune la vânzare un model deosebit de pickup Mercedes. În primul rând, unul care a fost creat iniţial ca maşină vârf-de-gamă. Apoi, vorbim de o limuzină care acum 30 de ani făcea legea în industria auto. 

Şi cum nimic nu trebuie să moară, căci totul se poate recicla, în 1988 German Motorcars din Florida a îndepărtat luxoasa parte din spate a unui W126 420 SEL şi a înlocuit-o cu o benă. 

,

Partea tehnică a fost păstrată de la 420 SEL, aşa că utilitara are sub capotă un V8 de 4,2 litri, capabil să livreze circa 230 de cai-putere roţilor din spate, prin intermediul unei cutii automate.

Momentan, exemplarul din imagine are 54.259 de kilometri şi este disponibil la un preţ de 18.995 $. Adică circa 17.900 €. Deci mai mult decât un potenţial pickup Duster, pentru o maşină de acum aproape trei decenii? Hm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.