Mercedes-Benz SLS AMG este “Zburătorul” de 623 CP!

Tunerul german, Inden Design, vine cu câteva modificări subtile dar de efect pentru Mercedes-Benz SLS AMG.

Mercedes-Benz SLS AMG este “Zburătorul” de 623 CP! Mercedes-Benz SLS AMG este “Zburătorul” de 623 CP!

Şeful de la Inden Design, Joachim Inden afirmă că Mercedes-Benz SLS AMG este un model aproape perfect, iar ca să vii cu nişte îmbunătăţiri, doar aşa de dragul tuning-ului, poţi afecta destul de uşor echilibrul de care dă dovadă acest model. Prin urmare, modificările aduse acestuia nu pot fi decât subtile.

Prin programul "The Flyer" (Zburătorul), tunerul german respectă aceste reguli, aplicându-i un pachet de tuning destul de "civilizat".

În ce priveşte îmbunătăţirea performanţelor motorului V8 de 6.2 litri de pe noul SLS AMG, Inden Design a "umblat" la recalibrarea unităţii centrale a propulsorului (ECU) şi la sistemul de evacuare, astfel reuşind să-i crească puterea cu 52 CP. Acum, cu un total de 623 CP, supercarul german devine mai rapid şi mai tentant.

Din pachetul cu "bunătăţi" nu puteau lipsi jantele de 20'', încălţate cu pneuri de 265/30 pe faţă şi 295/30 pe spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.