Modificări subtile, impact mai puternic pentru BMW i8

Ce poţi să faci cu o maşină - care va arăta ca din filmele SF şi peste 10 ani - în aşa fel încât să ieşi în evidenţă şi mai mult? Se pare că nu prea multe, însă asta nu înseamnă că nu există soluţii...

Modificări subtile, impact mai puternic pentru BMW i8 Modificări subtile, impact mai puternic pentru BMW i8

BMW i8, maşina peste care de fiecare dată când dai, ajungi să te minunezi de cât de SF arată - exact cum o făceau, probabil, şi fanii BMW (şi nu numai ei) în 1972. Istoria BMW se repetă, de data aceasta în cel mai frumos mod posibil. 

BMW i8, maşina care schimbă fundamental segmentul premium

Singura problemă - credem noi, cel puţin - pentru un proprietar este că, în ceea ce priveşte variantele de personalizare a exteriorului, lista este destul de scurtă. Desigur, orice combinaţie ai alege de acolo va fi una de succes, pentru că BMW i8 nu poate să arate urât (şi sperăm că nu se va găsi niciun tuner care să se încăpăţâneze să demonstreze contrariul). Însă se poate să arate mai bine...?

Răspunsul la această întrebare este „da”, iar exemplul elocvent este pe toată pagina asta. O vopseşti în negru mat, îi pui jante pe 22 de inci (varianta standard are „doar” de 20) de la HRE eventual, colorate în Frozen Blue sau într-o nuanţă care să contrasteze cu negrul mat; dar, lista de nuanţe este aproape infinit de mare aici.

Cât despre ce se ascunde sub capotă, poţi să laşi aşa cum e, căci coupéul tău hibrid de peste 130.000 de euro se descurcă cu ce are: 362 de cai-putere în total, 0-100 km/h în 4,4 secunde, 250 km/h şi - dacă ţii neapărat - consum de diesel. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.