Monster Tuning transformă un Land Rover Defender într-o utilitară 8x8

Maşinile preparate pentru off-road au un farmec aparte, un farmec care creşte atât odată cu etalarea capacităţilor, cât şi odată cu adăugarea roţilor.

Monster Tuning transformă un Land Rover Defender într-o utilitară 8x8 Monster Tuning transformă un Land Rover Defender într-o utilitară 8x8

Înainte să te uiţi la clipul de mai jos, trebuie să te avertizăm de unele aspecte. În primul rând, vei fi supus unui fundal muzical cu care s-ar putea să nu rezonezi neapărat. Apoi, vei rămâne dezamăgit de faptul că maşinile astea se joacă pe un teren pe care probabil şi iun BMW X1 cu pneuri acătări s-ar descurca (mai puţin în partea cu balta). 

Însă asta nu strică surpriza de a vedea un Land Rover Defender transformat într-un autovehicul 8x8. În aşteptarea mai multor clipuri de la Monster Tuning, îţi spunem enjoy!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.