MTM modifică nava amiral Audi S8

Cu doar câteva zile după ce Audi a lansat varianta cu facelift a navei amiral A8, cei de la MTM au anunţat un kit de tuning pentru varianta dinainte de facelift a limuzinei sportive Audi S8.

MTM modifică nava amiral Audi S8 MTM modifică nava amiral Audi S8

Audi A8 a primit un facelift, dar cei de la MTM au pregătit un kit de tuning pentru cei care preferă varianta dinainte de restilizare a limuzinei sportive Audi S8.

MTM oferă un sistem de evacuare din oţel inoxidabil, un sistem de frânare de înaltă performanţă, jante de 21 de inci şi un sistem de suspensie pneumatică F-Cantronic.

Sub capotă, V8-ul de 4,0 litri al limuzinei germane are parte de o creştere a puterii de 130 CP, de la 520 CP la 650 CP, în vreme ce cuplul maxim a crescut de la 650 Nm la 800 Nm. Toate acestea se traduc într-o acceleraţie de la zero până la 100 km/h în 4,0 secunde (cu 0,2 secunde mai rapid decât un S8 standard) şi într-o viteză maximă limitată electronic la 293 km/h.

Preţul? Aproape 155.000 de euro. Mult, puţin? Voi decideţi. Însă nu uitaţi, un S8 standard începe de la 120.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.