Nimic greşit la acest Range Rover Sport by Larte Design… cu excepţia numelui

Autor: Andrei Ştirbu 20 ian. 2015 Tuning auto

Range Rover Sport, unul dintre modele reprezentative ale neo-elitei, a primit un tratament stilistic din partea ruşilor de la Larte Design. În timp ce partea tehnică rămâne neschimbată, kit-ul estetic este ornat, în partea frontală, cu un spoiler nou, care încorporează admisii de aer şi lumini DRL cu tehnologie LED. Probabil că ai observat şi noua grilă, formată acum din trei secţiuni.

Kit-ul exterior Larte Design cuprinde şi un eleron de lunetă greu de scăpat din vedere. Dacă reuşeşti să-ţi iei ochii de la ei, vei găsi totuşi şi că spoilerul spate este schimbat. Iar sistemul de evacuare este semnat de cei de la Remus.

În cazul în care cauţi să induci mai multă agresivitate noului tău RRS, iată un atelier de luat în considerare. Va trebui, totuşi, să te înveţi cu eventualele glume cărora maşina ta le va fi ţintă, din cauza denumirii acestui proiect: Winner. 

(ca o scurtă explicaţie, Range Rover Sport SVT s-a lăudat cu recordul stabilit pe Nürburgring – record spulberat, cu o diferenţă de 14 secunde, de Porsche Cayenne Turbo S).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide