Nissan GT-R de la Liberty Walk? Luaţi-ne banii, vă rugăm! GALERIE FOTO

Când americanii de la Liberty Walk iau în vizor un model de performanţă, de cele mai multe ori se lasă cu schimbări radicale de design, aşa cum o dovedeşte acest Nissan GT-R.

Nissan GT-R de la Liberty Walk? Luaţi-ne banii, vă rugăm! GALERIE FOTO Nissan GT-R de la Liberty Walk? Luaţi-ne banii, vă rugăm! GALERIE FOTO

Tunerii de la Liberty Walk tocmai ne-au demonstrat că Godzilla poate fi îmblânzit(ă). Şi prin Godzilla, aşa cum unii dintre voi au ghicit deja, nu ne referim la şopârla antipatiă pusă pe distrus oraşe şi depus ouă ci la Nissan GT-R.

Modelul japonez îţi permite să te baţi de la egal la egal cu fandosiţii posesori de Ferrari, Lamborghini, McLaren sau Porsche fără să te facă să-ţi bagi mâna până la cot în contul din bancă, aşa cum e cazul posesorilor unor modele din mărcile enumerate mai devreme.

Doar că băieţii de la Liberty Walk au vrut ca eventualii rivali de liniuţă să ştie cu cine au de-a face înainte să-şi înfigă talpa în acceleraţie, cu gândul să-ţi arate ce stopuri frumoase au maşinile lor. Pentru asta, au montat un kit lăţit de caroserie sportivei japoneze şi au umblat la aerul agresiv pe care Nissan GT-R îl emana deja. Şi l-au dat la maxim. Totul, în galeria foto.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.