Nissan Juke Nismo primeşte un pachet pentru drumuri grele (dar nu e standard). UPDATE

De fapt, nu e nici opţional, dar dacă ştii pe cineva care ştie pe cineva, s-ar putea să faci rost de el. Şi, bineînţeles, dacă eşti dispus să scoţi bani mulţi şi frumoşi din portofel.

Nissan Juke Nismo primeşte un pachet pentru drumuri grele (dar nu e standard). UPDATE Nissan Juke Nismo primeşte un pachet pentru drumuri grele (dar nu e standard). UPDATE

Nissan Juke Nismo a fost un exerciţiu de imaginaţie pus în practică de marca auto japoneză, iar rezultatul a fost o jucărie cu 200 CP. Dar ce te faci când vine furtuna de zăpadă şi tu nu ai anvelope potrivite? Degeaba ai atâta putere dacă nu o poţi pune pe pământ, nu?

Păi, apelezi la nişte nebuni frumoşi de la Nissan America. Vezi tu, oamenii ăştia s-au gândit că există, totuşi, o soluţie la furtuna Juno care ameninţa să îngroape toată coasta de Est a Statelor Unite sub zăpadă (dar care s-a dovedit a fi o simplă ninsoare): şenilele.

La fel ca Raptortraxul lui Ken Block şi Snowaregul celor de la Volkswagen, Nissan Juke Nismo RSnow e cât se poate de pregătit pentru nămeţi. Dar nu, nu fac parte din echipamentul standard şi nici nu le poţi comanda ca opţionale, însă poţi să le cumperi (dacă eşti suficient de nebun) de la American Track Truck pentru aproximativ 15.000 de dolari americani.

VIDEO:

Foto via Nissan/Twitter

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.