Noul smart ForTwo, „cea mai mică sală de concerte, pe roţi”

JBL s-a gândit că nu i-ar sta rău noului smart ForTwo cu câteva difuzoare. În definitiv, cine se foloseşte de portbagajul ăla mic?

Noul smart ForTwo, „cea mai mică sală de concerte, pe roţi” Noul smart ForTwo, „cea mai mică sală de concerte, pe roţi”

16 difuzoare, cinci amplificatoare, două subwoofere (fiecare cu diametrul unei pizze decente), o sută de metri de cablu şi 10 metri pătraţi de material izolator s-au folosit pentru a transforma noul smart ForTwo în „cea mai mică sală de concerte, pe roţi”.

În timp ce JBL s-a ocupat de incintele audio antemenţionate - împreună cu amplificatoarele - Mosconi a venit cu un procesor de semnal care poate citi mai multe formaturi audio - wave, flac, lossless şi mp3. Şi tot ce-ţi trebuie este un smartphone sau o tabletă (fie Windows, fie iOs, fie Android) care să dispună de Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). 

Numărul magic este 5.720 de waţi. Exact, cinci mii şapte sute douăzeci de waţi, într-o maşină de 2,7 metri lungime. Discosmart

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.