Novitec duce Lamborghini Aventador Roadster la 728 CP

Cei 28 de cai-putere în plus sunt un număr mic în comparaţie cu ceea ce vrea kitul exterior să ne transmită. Nu că ne-ar deranja asta...

Novitec duce Lamborghini Aventador Roadster la 728 CP Novitec duce Lamborghini Aventador Roadster la 728 CP

Tunerul german Novitec a hotărât să-şi manifeste public viziunea asupra supercarului Lamborghini Aventador Roadster. Iar rezultatul este mult mai reuşit decât inspiraţia de a-i alege numele: Torado. 

Supercarul italian a primit un kit exterior care îi accentuează formele agresive şi o aripă controlată electronic menită să „asigure ventilarea compartimentului motor”. Pachetul estetic include şi un set nou de jante din aliaj, de 20, respectiv 21 de inci. 

Şi la interior s-au produs mici modificări, acesta având noi componente acoperite cu fibră de carbon şi scaune noi din piele. 

Cât despre partea tehnică, Novitec nu a vrut să exagereze, crescându-i puterea cu doar 28 de unităţi, prin recalibrarea Unităţii de Control Electronice şi adoptarea unui nou sistem de evacuare. Cifrele finale sunt 728 CP şi 709 Nm. 

Din păcate, pentru clipul de prezentare s-a ales fundal muzical în locul sunetului de V12 - cu toate că există un scurt moment în care auzi glasul motorului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.