O companie americană îmbracă (aproape) orice supercar în fibră de carbon

Li se spune Vitesse-AuDessus şi au deja câteva comenzi ferme pentru tratamente exclusiviste cu fibră de carbon pentru maşini care costă, în formă standard, câteva sute de mii de euro sau mai mult.

O companie americană îmbracă (aproape) orice supercar în fibră de carbon O companie americană îmbracă (aproape) orice supercar în fibră de carbon

O companie americană din statul Maryland, denumită Vitesse-AuDessus, le oferă clienţilor săi posibilitatea de a-şi îmbrăca supermaşinile complet în fibră de carbon.

#datass

Potrivit MotorAuthority, fibra este lucrată manual, iar recarosarea unei maşini costă undeva între 100.000 şi 200.000 de dolari americani. Partea interesantă este că nici unul dintre panourile originale de caroserie nu e afectat, aşa că norocoşii care se plictisesc repede se pot întoarce la lookul standard al maşinii. Dar de ce ai vrea să vezi o caroserie colorată când poţi să te uiţi la o mare de fibră de carbon acoperită doar cu un strat de lac?

Teoretic, Vitesse-AuDessus poate să reconstruiască o caroserie din fibră de carbon pentru orice maşină, însă în practică preferă să se limiteze la modele foarte rapide şi foarte scumpe, precum Bugatti Veyron, LaFerrari, Porsche 918 Spyder şi McLaren P1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.