O Toyota Sienna făcută pentru off-road e o Toyota Sienna perfectă

În Europa nu prea s-a auzit de Toyota Sienna, dar o să îţi spunem noi foarte rapid că e un monovolum destul de mare, vândut în State. Dar, la fel ca multe monovolume, sunt destul de plictisitoare. Nu şi ăsta, însă, făcut chiar de Toyota pentru o expediţie de zile mari.

O Toyota Sienna făcută pentru off-road e o Toyota Sienna perfectă O Toyota Sienna făcută pentru off-road e o Toyota Sienna perfectă

Toyota Sienna e un monovolum destul de mare, făcut pentru familiile americane, motiv pentru care nu prea s-a auzit de el pe Bătrânul Continent. Dar să nu îţi imaginezi că am fi scris despre maşina asta pentru că ne place foarte mult, fiindcă nu am avea de unde să ştim cum se conduce. Am înţeles că îşi face destul de bine treaba de cărăuş familist în formă standard, dar nu de asta eşti tu aici.

În stânga e o Sienna de serie, iar în dreapta e o Sienna neagră şi rea. Noi o vrem pe cea din dreapta

Tu eşti aici ca să vezi ce a putut să facă Toyota cu o Sienna atunci când angajaţii americani ai companiei japoneze se pregătesc să meargă într-o expediţie de 110 zile în lungul şi în latul Americii de Nord.

Pe scurt, au luat o caroserie de Sienna şi au aşezat-o peste un şasiu de Toyota Tacoma, adică un pick-up. Iar rezultatul e cât se poate de savuros, cel puţin pentru cei care au o pasiune cât de mică pentru off-road.

Spuneam de expediţia Toyota. Păi, lucrurile stau cam aşa: oamenii pleacă vreme de 110 zile ca să se relaxeze şi să viziteze locuri mai puţin umblate. Pe lângă Sienna făcută cu gândul la una dintre apocalipsele anunţate de filmele hollywoodiene, angajaţii Toyota vor avea în flotă şi câteva Land Cruisere, ca să fie treaba bună.

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.