Oameni şi maşini: BMW Z3 M Coupe, la răscruce de controverse

Autor: ProMotor 19 iun. 2013 Tuning auto

Proprietarul modelului ce urmează să fie prezentat face parte fără dubii din tabăra pro. Faceţi cunoştinţă cu Kacper Krajewski, sau mai bine spus cu maşina lui Kacper: un BMW Z3 M Coupe model 1999, păstrat cât mai curat şi stock cu putinţă.

Producţia lui BMW Z3 M Coupe a început în 1998 şi s-a încheiat în 2002. Cu nume de cod E26/8, modelul cu alură de shooting-brake este bazat în mare parte pe BMW M Roadster. Conducătorii BMW au fost convinşi cu greu să aprobe producţia acestuia, însă după lungi negocieri, mai marii bavarezilor au decis că modelul va fi produs în serie dacă totul se va face cu costuri reduse.

Aşa se explică multitudinea de elemente pe care coupe-ul o împrumută de la roadster. Designul exterior este semnat de Joji Nagashima, care s-a mai ocupat şi de caroseria versiunilor BMW Seria 3 E36 şi E90 dar şi BMW Seria 5 E39.

Kacper are o poveste interesantă cu BMW, aşa cum au aflat cei de la Stance Works. Dragostea pentru marca germană i-a fost aprinsă de un M3 E46, pentru a atinge apogeul odată cu achiziţia modelului de faţă, după doi ani de căutări intense.

Acum Kacper foloseşte maşina intensiv, fie că este vorba despre activităţile cotidiene sau vacanţe. Cu timpul, a început să aducă modificări subtile maşinii, prin elemente de caroserie şi jante cu spiţe.

Mai multe imagini cu roşcata lui Kacper, în galeria foto de mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide