Oameni şi maşini: Jeep Wrangler, de la bestie off-road la vehicul funky

Autor: ProMotor 02 mai 2013 Tuning auto

Toată lumea ştie că destinul modelului Jeep Wrangler este strâns legat de off-road şi drumuri desfundate. Ei bine, încercaţi să-i spuneţi asta proprietarului acestui model şi veţi avea parte de o discuţie lungă în contradictoriu. Impresionat încă de la lansare de noul Jeep Wrangler în patru uşi, Mike Fisher a avut instantaneu ideea de a ignora caracterul off-road pe motiv că subiectul este deja fumat.

Aşa cum au aflat cei de la Rides Magazine, Mike a apelat la MC Customs Miami, tuneri care au adus şi prima modificare maşinii: un set de jante imense Savini SV-9 cu spiţe, de 26 de inci, pentru un look mai agresiv pe şosea, încălţate în anvelope Lexani.

A urmat instalarea a trei amplificatoare JL-15W0 în portbagaj, un claxon, atenţie…de tren precum şi o mulţume de elemente decorative pentru interior, de culoare galbenă, asortate cu caroseria şi jantele SUV-ului. Rezultatul? O creaţie inedită care deşi nu mai are ce căuta pe drumuri grele, va acapara fiecare privire în trafic. Pentru mai multe imagini, accesaţi  galeria FOTO de mai sus.

Vouă cum vi se pare Jeep-ul? Cu sau fără gust?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide