Oameni şi maşini: Lexus LS animat de LED-uri şi neoane

Să spui despre o maşină că este "desprinsă din NFS" începe să semene din ce în ce mai mult a clişeu, dar cu siguranţă nimeni nu greşeşte în cazul în care cataloghează aşa următoarea maşină.

Oameni şi maşini: Lexus LS animat de LED-uri şi neoane Oameni şi maşini: Lexus LS animat de LED-uri şi neoane

Ca să vă "familiarizaţi" puţin cu maşina, vorbim despre un Lexus LS 430 (Toyota Celsior în Japonia), nume intern de cod UCF30. Modelul considerat reprezentativ pentru gama Lexus vine dotat cu un propulsor de 4,3 l capabil să dezvolte 290 CP şi un cuplu de 434 Nm, putând accelera de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde.

Dar toate acestea nu contează, pentru că maşina preparată de japonezul Junpei Gotou nu ţine cont de viteză sau performanţe extraordinare. În schimb, la căderea serii, Lexus-ul se transformă într-un "Las Vegas pe roţi", aşa cum au numit-o cei de la Stance Nation.

Trecem rapid în revistă postura lipită de asfalt datorată suspensiei pneumatice Universal Air, unghiul mare de cădere al roţilor cu jante forjate Forgiato DIECI-M de 20 de inci şi kitul lăţit de caroserie, ca să ajungem la punctul forte al maşinii. Farurile, pragurile laterale şi calandrul sunt ticsite cu LED-uri care se aprind şi luminează în diverse combinaţii multicolore.

Portbagajul maşinii adăposteşte un sistem audio suficient de mare cât să acopere bubuielile tuturor cluburilor din Mamaia. Şi ca şi cum efectul sonor nu era de ajuns, Junpei a avut grijă să încercuiască fiecare element al ansamblului cu LED-uri de culoare albă.

Şi pentru ca totul să fie dus la bun sfârşit, sedanul japonez a primit un set de neoane montate pe "burtă", în stilul Need For Speed Underground.

Imagini cu excentricul Lexus LS regăsiţi în galeria foto, iar mai jos v-am pus la dispoziţie un scurt videoclip de prezentare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.