Oameni şi maşini: Lexus LS animat de LED-uri şi neoane

Autor: Tudor Rus 13 mai 2013 Tuning auto

Ca să vă „familiarizaţi” puţin cu maşina, vorbim despre un Lexus LS 430 (Toyota Celsior în Japonia), nume intern de cod UCF30. Modelul considerat reprezentativ pentru gama Lexus vine dotat cu un propulsor de 4,3 l capabil să dezvolte 290 CP şi un cuplu de 434 Nm, putând accelera de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde.

Dar toate acestea nu contează, pentru că maşina preparată de japonezul Junpei Gotou nu ţine cont de viteză sau performanţe extraordinare. În schimb, la căderea serii, Lexus-ul se transformă într-un „Las Vegas pe roţi”, aşa cum au numit-o cei de la Stance Nation.

Trecem rapid în revistă postura lipită de asfalt datorată suspensiei pneumatice Universal Air, unghiul mare de cădere al roţilor cu jante forjate Forgiato DIECI-M de 20 de inci şi kitul lăţit de caroserie, ca să ajungem la punctul forte al maşinii. Farurile, pragurile laterale şi calandrul sunt ticsite cu LED-uri care se aprind şi luminează în diverse combinaţii multicolore.

Portbagajul maşinii adăposteşte un sistem audio suficient de mare cât să acopere bubuielile tuturor cluburilor din Mamaia. Şi ca şi cum efectul sonor nu era de ajuns, Junpei a avut grijă să încercuiască fiecare element al ansamblului cu LED-uri de culoare albă.

Şi pentru ca totul să fie dus la bun sfârşit, sedanul japonez a primit un set de neoane montate pe „burtă”, în stilul Need For Speed Underground.

Imagini cu excentricul Lexus LS regăsiţi în galeria foto, iar mai jos v-am pus la dispoziţie un scurt videoclip de prezentare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide