Oameni şi maşini: Putere de V8 pentru Mazda RX-7

Autor: Iulian Dnistran 21 feb. 2013 Tuning auto

Produs între 1978 şi 2002, modelul Mazda RX-7 a fost gazda motorului rotativ de 1.146 cc şi a tracţiunii spate spate şi înlocuia generaţia RX-3.

Deşi propulsorul este unul destul de potent, fanii mai hardcore recurg deseori la transplanturi de motoare. Este şi cazul lui Hertrech, care a preferat un motor V8 în locul dichisitului Wankel. Cei de la Stance Works au stat de vorbă cu el, şi au aflat mai multe despre maşină şi despre modificările pe care proprietarul le-a adus maşinii.

Cu virusul drifting-ului în sânge, Hertrech montează pe Mazda sa un motor de 5,3 l de la un Chevrolet Silverado din 2000, după care a trecut la exterior. Cunoscut ca un tip care distruge periodic câte un kit de caroserie, Hert a optat pentru un kit de raliuri B-Racing, plus o capotă din fibră de carbon şi un eleron Big Country Labs lat. Foarte lat.

Interiorul este simplist dar desprins din lumea motorsport, dotat cu roll-cage, volan Grip Royal şi scaune sport Sparco. Mai departe, vă lăsăm în compania lui Hert şi a Mazdei sale, cu ajutorul VIDEOCLIPULUI de mai jos şi a galeriei FOTO.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide