Oameni şi maşini: Stella, un Lexus GS350 din Hawaii

Autor: Tudor Rus 11 feb. 2013 Tuning auto

Aflat deja la a patra generaţie de când primul model a părăsit linia de producţie în 1993, japoneza Lexus GS350 ţi-a început cariera cu o caroserie desenată de designerii de la Italdesign Giugiaro. Italienii sunt cunoscuţi pentru colaborările cu Alfa Romeo, Ferrari şi Lamborghini.

Dar nu despre ei este vorba ci despre Stella, un model GS350 Black Sapphire din 2007, prezentat de cei de la Stance Nation. Ce are special modelul? Felul în care proprietarul s-a ocupat de aspectul său, reuşind să-i evidenţieze trăsăturile chic fără a ştirbi însă din alura sportivă.

Vorbim despre kitul Rando care aduce „buzele” pentru geamurile spate, „machiajul” aplicat farurilor şi stopurilor, aripi laterale proeminente şi proiectoare de ceaţă ca pe modelele Mercedes E-Class, perfect asortate cu jantele AG Forged F420, de 20 de inci.

Însă o doamnă nu se bazează niciodată doar pe aspectul exterior, iar Stella nu face excepţie. Dovada? Suspensia pneumatică Air Runner, frânele OEM şi sistemul performant de evacuare HKS.

Mai multe imagini cu doamna pe patru roţi găsiţi în galeria FOTO, iar mai jos aveţi la dispoziţie un material VIDEO de prezentare.

Stellar Stella | StanceNation | Jay.Aye Photography from Jay Aye on Vimeo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide