Oameni şi maşini: Tuning îndrăzneţ pentru Nissan 350Z

Autor: Tudor Rus 13 mart. 2013 Tuning auto

Modificările excentrice pe modele Nissan 350Z nu sunt o noutate, dar asta nu înseamnă că toate sunt reuşite. În încercarea de a crea ceva original, posesorii unor astfel de modele tind să exagereze cu modificările. Nu şi Josh Chang, aşa cum au aflat cei de la Stance Nation.

Din Nissan-ul 350Z  model 2005 nu a mai rămas nimic care să amintească de era stock petrecută în showroom, pentru că Josh s-a pus serios pe treabă şi a modificat tot ce se putea la maşina sa: interior, exterior, motor, suspensie şi parte electronică.

Până să vă lăsăm să vă delectaţi cu galeria foto, o să vă vorbim pe scurt despre modificări. O maşină cu forme şi personalitate puternice chiar şi in varianta standard, jucăria lui Josh a primit un kit aero de caroserie care să accentueze aceste trăsături şi să ofere un plus de agresivitate. Ca dovadă, uitaţi-vă atent la partea din spate.

Jantele concave Luxury Abstract Grassor-C foarte adânci sunt model unicat şi vin pe 20 de inci, perfect integrate în aripile japonezei cu ajutorul suspensiei pneumatice Ksport Pro Plus. Motorul a fost binecuvântat cu două compresoare mecanice Greddy, iar cutia de viteze a primut un dublu-ambreiaj de la Spec.

Destul cu lucrurile tehnice, vă lăsăm pe voi să descoperiţi interiorul şi restul maşinii, în galeria FOTO.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide