Oameni şi maşini: Un Infiniti G37 cu personalitate malefică

Autor: Tudor Rus 22 feb. 2013 Tuning auto

Mergând pe tiparul „Gică contra”, Ryan a făcut o mutare surprinzătoare în alegerea maşinii pe care să o modifice şi a optat pentru un Infiniti G37 în locul unui model G35, care ar fi fost mai uşor şi mai puţin costisitor de personalizat. Opera finală este prezentată de cei de la Stance Nation, care au stat de vorbă cu Ryan şi au aflat mai multe despre maşină.

G37 a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva şi în ciuda asemănării izbitoare cu generaţia G35, sedanul a primit un propulsor V6 de 3,7 l şi 328 CP, credem noi suficient de puternic încât să-i satisfacă până şi pe cei mai exigenţi clienţi.

Însă aici nu vorbim doar despre putere, ci şi despre caracterul pe care maşina îl îmbracă după ce a primit toate modificările necesare. Alegerea nu a fost una uşoară: chiar dacă Ryan era convins că formele şi alura lui G37 sunt perfecte pentru el, prietenii nu l-au înţeles aşa că a fost nevoie să caute sprijin în alte cercuri.

Lucru care a dat roade, pentru că Ryan a reuşit să-şi doteze maşina cu suspensii pneumatice Accuair, jante Work Varianza T1-S de 20 inci şi un kit de caroserie ultra-lăţit. Toate contribuie din plin la imaginea de băiat rău a modelului, care urmeză să devină şi mai rău pentru că Ryan plănuieşte instalarea unui roll-cage şi a altor elemente specifice lumii motorsport.

CUM ARATĂ ACUM MODELUL G37 DEŢINU DE RYAN, VEDEŢI ÎN GALERIA FOTO. RESTUL TRUPEI LUI RYAN, ÎN VIDEOCLIPUL URMATOR:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide