Oameni şi maşini: Un Mercedes-Benz 300CE proaspăt ca primăvara. Sau nu.

Autor: ProMotor 04 iun. 2013 Tuning auto

Sub numele de cod intern W124, modelul Mercedes-Benz 300CE a fost produs între anii 1985 şi 1995 şi s-a remarcat pentru calitatea impecabilă şi durata foarte lungă de viaţă, indiferent de versiune: sedan, break, coupe sau cabrio. Şi caroseria lui 300CE poartă o semnătură specială: cea a legendarului designer Bruno Sacco. Iar lista lucrurilor bune se cam opreşte aici.

Cei de la StanceNation au stat de vorbă cu Tom Heap, posesorul unui asemenea model, care a ales să-şi ducă maşina cât mai aproape de asfalt fără să-i modifice prea mult aspectul exterior. Spunem prea mult pentru că în tradiţia de clean-tuning, Tom şi-a echipat maşina cu un set de jante unicat din aluminiu, de 17 inci, plus alte câteva elemente suplimentare.

Pe lângă unghiul mare de cădere al roţilor, modelul 300CE a mai primit un spoiler faţă AMG şi stopuri fumurii, în vreme ce pe lista de aşteptare se află un eleron şi un set nou de aripi laterale.

Farurile cu ştergătoare, vopseaua în două tonalităţi şi lipsa montanţilor centrali nu fac decât să sporească aspecul curat al maşinii, dar nu şi bunul gust. Asta în vreme ce interiorul în care predomină pielea şi inserţiile de lemn natural ar vrea să aducă aminte de luxul pe care îl oferea maşina la jumătatea anilor ’80.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide