Oameni şi maşini: Un VW Broscuţă gata de plajă şi surfing

Autor: Tudor Rus 07 mai 2013 Tuning auto

Când spunem că proprietarul acestui VW Beetle este singurul responsabil pentru felul în care arată acum maşina, o facem dintr-un motiv simplu. Shaakir Dollie a cumpărat maşina stock, apoi a făcut modificările de unul singur, în propria curte, cu un buget extrem de redus dar cu ajutor din partea prietenilor şi cunoscuţilor, aşa cum au aflat cei de la StanceNation.

Ca să vă faceţi o idee, Shaakir şi-a dotat maşina cu un sistem de suspensie pneumatică care să ridice sau să coboare „broasca” în funcţie de starea drumului. Iar pentru a porni acţiunea, singurele resurse cu care a pornit sud-africanul au fost internetul şi YouTube.

Însă ce atrage cel mai mult la Beetle este exteriorul, care emană un aer californian ce te îmbie să iei drumul oceanului şi să tai valurile cu o placă de surfing. Cu toate acestea, stilul retro al broscuţei a fost păstrat cu oglinzile retrovizoare de motocicletă montate pe luminile de semnalizare şi cu ajutorul farurilor cu grilaj în stil Porsche.

Interiorul se încadrează în tematica vintage a maşinii, iar culoarea galbenă de la exterior se revarsă şi în habitaclu. Botezată „Flip”, maşina a primit şi un sistem audio Pioneer şi un subwoofer Star Bound.

V-am captat atenţia? Atunci vă recomandăm să vizualizaţi şi galeria FOTO de mai sus. Bonus, materialul VIDEO de mai jos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide