Oglindă, oglinjoară, care-i cel mai roz Range Rover din ţară?

Cel modificat de Hamann, bineînţeles. Se vede de la o poştă că germanii nu s-au limitat la modificări discrete şi au încercat să atragă atenţia tuturor cu rozul tip oglindă aplicat pe cea de-a patra generaţie a SUV-ului britanic Range Rover.

Oglindă, oglinjoară, care-i cel mai roz Range Rover din ţară? Oglindă, oglinjoară, care-i cel mai roz Range Rover din ţară?

Hamann este o casă de tuning germană care nu este cunoscută pentru minimalismul kiturilor sale de modificări, iar acest lucru se vede cel mai bine în ultima lor lucrare – un Range Rover din a patra generaţie, denumit Mystère, care a primit, printre altele, o vopsea roz tip oglindă.

Pachetul include şi un kit de lăţire, care adaugă 80 mm la dimensiunile maşinii, dar şi bare de protecţie redesenate. Spoilerul din faţă primeşte lumini de zi cu LED-uri, iar cel din spate încorporează două evacuări duble.

Cât despre jante, acestea au dimensiunea de 23 de inci şi sunt îmbrăcate cu anvelope Continental de 305/30/23 pe toate cele patru colţuri. Mai mult, pentru a face maşină să „pupe” asfaltul, suspensia a fost modificată pentru a reduce garda la sol cu 40 mm.

Germanii au spus că vor lucra şi la creşterea puterii motorului de 5 litri supraalimentat, însă nu au dat mai multe detalii în acest sens.

Ce părere aveţi despre Range Roverul „oglindă” al germanilor de la Hamman?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.