Pachet de tuning pentru Mercedes-Benz A45 AMG, de la mcchip-dkr

Specialiştii de la mcchip-dkr i-au pregătit mini-rachetei Mercedes-Benz A45 AMG o surpriză de Crăciun: un pachet de tuning care vizează atât aspectul exterior cât şi performanţele modelului.

Pachet de tuning pentru Mercedes-Benz A45 AMG, de la mcchip-dkr Pachet de tuning pentru Mercedes-Benz A45 AMG, de la mcchip-dkr

Principala ţintă a tunerilor a fost motorul de 2 litri în patru cilindri de care dispune Mercedes-Benz A45 AMG. Deşi în configuraţia standard acesta livrează 360 CP şi un cuplu maxim de 450 Nm, inginerii de la mccchip-dkr oferă un pachet de tuning structurat pe trei nivele.

Primul nivel presupune o urcare de putere până la 400 CP şi 535 Nm, al doilea nivel urcă performanţele până la 420 CP şi acelaşi cuplu maxim de 535 Nm, iar nivelul trei este cel mai hardcore, pentru că oferă clienţilor o putere de 450 CP şi un cuplu maxim de 550 Nm.

În materie de design, casa de tuning oferă un set de jante mbDesign KV1 încălţate cu anvelope de performanţă Dunlop Sport Maxx.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.