Pauză de delectare cu Porscheurile RWB ale lui Akira Nakai

Ai nevoie de un exerciţiu aspiraţional? Păi, să ne reamintim un pic de Nakai-san şi de ceea ce face el ca stil de viaţă.

Pauză de delectare cu Porscheurile RWB ale lui Akira Nakai Pauză de delectare cu Porscheurile RWB ale lui Akira Nakai

Nakai-san este un personaj de film. Om simplu, retras, dependent de ceea ce face, Akira Nakai este chemat prin lume pentru a modifica Porscheuri. Preferatele lui? 964. Firma se numeşte, în mod foarte ne-tradiţional, RAUH-Welt Begriff. Iar ceea ce face el este o adevărată isterie. 

Dacă există ceva ce mi-aş dori mai mult şi mai mult, aia ar fi să-l cunosc în persoană. Asta ar însemna să am un 964. Şi el să aibă chef să mi-l convertească într-o bestie care-i poartă semnătura. Uneori trebuie să rămânem doar cu visele, deci.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.