Playboy britanic de la Vorsteiner: Bentley Continental GT BR10-RS

Super GT-ul britanic primeşte o costumaţie unică de la tunerul german Vorsteiner. Merită văzut.

Playboy britanic de la Vorsteiner: Bentley Continental GT BR10-RS Playboy britanic de la Vorsteiner: Bentley Continental GT BR10-RS

Formele rotunjite ale lui Bentley Continental GT nu sunt foarte uşor de adaptat estetic atunci când vine vorba de un procedeu de tuning. Fie rezultă o chestie foarte neplăcută la vedere, fie una de care îţi este frică. La propriu.

Vorsteiner a reuşit, se pare, să găsească dozele ideale de ingrediente pentru kitul estetic al lui BR10-RS. Nu se pierde din farmecul liniilor lui Conti GT, însă nici nu poate trece neobservat. 

Prin folosirea fibrei de carbon (în părţile frontală şi posterioară) şi a cromului (pe pragurile laterale), BR10-RS reuşeşte să fie şi elegant, şi sportiv în acelaşi timp. Bentley, iată aici o sugestie pentru viitoarele modele. 

Partea tehnică nu primeşte augmentări de niciun fel, aşa că vei rămâne fie cu cei 616 cai-putere ai motorului W12 bi-turbo, fie cu cei până la 521 de cai-putere ai V8-ului de 4,0 litri. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.