Poftim! Un Challenger metamorfozat într-un JDM car

Numele proiectului este Hulk, în cazul în care te întrebai oare ce nume i-ai atribui acestui Challenger LW...

Poftim! Un Challenger metamorfozat într-un JDM car Poftim! Un Challenger metamorfozat într-un JDM car

Nu, nu este un Dodge Challenger Hellcat. Însă ca să nu pleci dezamăgit că nu ai văzut ceva acţiune cu Hellcat, las aici un clip cu trei cele-mai-puternice Challegeruri ieşind la joacă.

Revenind la povestea celui din imagini, este un Challenger Scat Pack, cu un V8 HEMI de 6,4 litri şi 485 CP, cutie automată cu opt trepte şi 0-100 km/h în puţin peste patru secunde.

Doar că aici nu este vorba doar despre putere brută, ci despre imagine intimidantă. Iar acest Hellcat şi-a făcut treaba cât se poate de bine. În primul rând, şi-a însuşit un kit de la Liberty Walk. Apoi a completat pachetul cu un set de jante de 20 de inci Rotiform Concave LVS, încălţate cu pneuri Toyo. A urmat un sistem de suspensii cu gardă la sol reglabilă, o capotă Hellcat, un short shifter, un roll-bar şi alte câteva detalii care să inspire teamă.

Nu ne mai putem opri din a privi această anomalie de muscle car cu aere de JDM. Vizionare plăcută!

via challengertalk.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.